Schade aan de Zijpe

Onze skiff de Zijpe is onherstelbaar beschadigd. Er zitten meerdere scheuren in waardoor water binnenkomt en de boot dus langzaam zinkt. Een gevaarlijke situatie. Stel immers dat je niet goed oplet bij het uitvaren en je er pas later achter komt wat er gebeurt. Wellicht op een koude winterochtend… Vooral ook een gevaarlijke situatie, omdat deze schade niet is gemeld en de boot gewoon terug in de stelling is gelegd. Zonder schademelding of bordje ‘uit de vaart’.

Wij doen een dringend beroep op iedereen die schade maakt, deze te melden in het schadeboek en/of bij onze materiaalcommissaris. Dan kunnen we schades snel oplossen en ongelukken met clubgenoten voorkomen. De aansprakelijkheid voor dit laatste is voor onze vereniging een (te) zwaar issue. Bovendien kan de vloot er netjes bij blijven liggen als we allemaal de verantwoordelijkheid nemen voor onderhoud en veiligheid.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *