Honte drie keer Zeeuws Kampioen op Ganzenregatta,

Zaterdag 2 maart werd het wedstrijdseizoen geopend met de de Ganzenregatta. Werd de wedstrijd vorig jaar nog afgelast vanwege ijs, dit jaar kon de wedstrijd met bijna 70 deelnemers weer doorgaan. Honte nam deel mee met acht ploegen.
Op de Ganzenregatta wordt gestreden om het Zeeuws kampioenschap.
Honte is dit jaar Zeeuws kampioen in de herenskiff (Machiel Bos), heren dubbeltwee (Mika Jansen en Jochem van Rabenswaay) en heren dubbelvier (Marco Welhuis, Cees Dekker, Victor Heukels, Machiel Bos). De overwinning in de herendubbel twee is extra bijzonder, de heren hadden ook in het jeugdveld mogen uitkomen.
De Honte/Scaldis/Binnenmaas mixploeg met Ageeth Loontjes was winnaar in het Mix 4x+ veld.
gepost door Machiel Bos

Comments 3

  1. Corry van Dijk
  2. Redactie Honte Post
    Author
  3. Cees Dekker

Geef een antwoord