Missie geslaagd!

Beste allemaal,
Afgelopen jaar hebben wij een zeer geslaagde aktie afgerond. Van september ’18 tot april ’19 hebben wij ons ingezet voor KiKaRoW.

We begonnen met de Hontedag, en daarna de Abeelenrace. Op die dagen hadden we prachtig weer en konden we onze akties met veel plezier beleven en uitvoeren. In het voorjaar zijn we doorgegaan met geld bij elkaar sprokkelen. We hebben sponsorgeld bij verschillende bedrijven weten te winnen. Niet te vergeten het Hontebier dat voor ons werd gebrouwen, en wat geweldig uitgepakt heeft.

Op de KiKaRow-dag zelf hadden we het mooiste Paasweer ever. De zon scheen rijkelijk en het bier vloeide overvloedig. Tijdens de happening hadden we live-muziek en konden we ons laven aan een heerlijke mosselmaaltijd. Al het eten en drinken dat hier genoemd is voor het grootste deel gesponsord door velerlei winkels en bedrijven. We zijn erg tevreden op wat we hebben neergezet voor het prachtige doel: KiKaRow. We zijn nog meer trots op het bedrag wat we hebben weten binnen te halen.

€ 3.807,27 is er binnengehaald . Dat is toch een bedrag waar je trots op mag zijn, nietwaar? En nóg is dat niet alles, het bedrag zal nog iets hoger uitvallen vanwege een spaarpotje dat we vergeten waren erbij te tellen….
Gevers, sponsors, meedoeners, hartelijk dank voor jullie bijdrage, in welke vorm dan ook. het was een mooie happening.

Missie geslaagd!
Hartelijke groet,

KiKaRoW-team Middelburg:

Bart-Sigrid-Marc-Thomas-Janita

 

          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *