Stationsbrug: proef werkzaamheden komende weken

Dit najaar wordt de Stationsbrug nu echt opgeknapt. Dit betekent dat onze Abeelenrace in 2019 opnieuw in Veere zal starten. De brug is tijdens de winterperiode (23 september 2019 t/m 12 april 2020) gestremd voor onze boten, zodat de trainingen richting Vlissingen niet mogelijk zijn. Meer informatie over het project is te vinden op onze website www.zeeland.nl/stationsbrug.

Om de werkzaamheden goed uit te voeren wordt vanaf volgende week een proef uitgevoerd. De voorbereidingen voor deze proef starten vandaag, op vrijdag 5 juli. De aannemer zal beginnen met het neerleggen van een werkvlot en het creëren van een afgesloten werkruimte onder de brug. Daarna worden in de periode van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli en van maandag 15 tot en met woensdag 17 juli werkzaamheden onder deze brug uitgevoerd.

De Stationsbrug blijft – tijdens deze proef – toegankelijk voor voetgangers, (brom)fietsers, lijnbussen en hulpdiensten.  Ook voor de beroeps- en recreatievaart blijft het mogelijk om de Stationsbrug te passeren. Het kan zijn dat deze werkzaamheden geluidshinder met zich mee brengen.

Einde bericht Gedeputeerde Staten (namens deze L.J. Schipper, Projectleider Stationsbrug)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *