Zelfbediening

Zin in koffie/thee?
Geen bardienst…
Wat dan?

Beste Honte leden,Het komt regelmatig voor dat, na het roeien, geen barpersoneel aanwezig is waardoor gezellig napraten met een kopje koffie of thee niet mogelijk is…

Vanaf vandaag start een proefperiode waarbij leden zelf koffie en thee kunnen maken en zelf mogen afrekenen. Er hangt een geldkastje achter de bar met daarboven een instructie. De koffie, thee en filterzakjes staan in het keukenkastje.

Het barrooster waarbij op woensdagavond, zaterdag- en zondagochtend uw vertrouwde barman achter de bar staat blijft wel bestaan! En voor het serveren van dranken uit de koelkast is wel een reguliere barman (met barsleutel) nodig.

Zorgen jullie ervoor dat de kopjes worden afgewassen en de bar wordt opgeruimd? We vertrouwen er op dat er netjes wordt betaald (koffie en thee € 0,70). Dat kan cash (in het geldkastje) of per bank overschrijving.

Over een paar maanden wordt de proef geëvalueerd.

Met vriendelijke groet,
Bart Lelij
Voorzitter RV Honte

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *