Slaak herdoopt bij Hontedag

Een boot kan maar 1x gedoopt worden, zei Wouter de Gaaij afgelopen zaterdag 14 september. Toch is de Slaak zo mooi opgeknapt o.l.v. Flip Reijnierse dat het wel een nieuwe boot lijkt. Prachtig uitgevoerd bovendien met de doorzichtige taft. Dat was dus wel een plechtigheid waard. De boot werd pontificaal uitgestald tussen de aanwezigen op de Borrel en BBQ van de Hontedag en met kanaalwater besprenkeld door Wouter. Waarom Wouter? Hij is een veelgebruiker van de Slaak, lid geworden in het jaar dat de boot is aangeschaft (1973) en bovendien, zo bleek later, even oud als de boot zelf. Reden genoeg dus.

De Borrel en BBQ, waarbij we de zon langzaam zagen zakken, waren bovendien heel gezellig.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *