Stuurcursus (theorie-avond én praktijklessen)

Sturen vinden wij belangrijk om goed in de vingers te hebben. Uiteraard voor de veiligheid van de roeiers én het materiaal, maar ook voor het roeiplezier. Als stuur kun je ervoor zorgen dat een training goed verloopt, maar ook iets extra’s doen door de juiste aanwijzingen te geven.

We zijn dan ook blij dat Marius van Alphen op donderdag 12 maart een Stuurcursus (theorie) wil verzorgen. De cursus begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Honte.

Zowel leden die hun stuurdiploma nog willen behalen als leden die hun stuurvaardigheid willen opfrissen (maar al wel een stuurdiploma hebben) zijn van harte welkom. Het doel van de cursus is kennis van het sturen te vergroten. Verschillende onderdelen komen aan bod, zoals commando’s, vaarregels, oefeningen en de omgang met het (stuur)materiaal.

En daarna?

  • Een vervolg op de theorie-avond is praktijkervaring. Graag horen we wie er ook interesse heeft in praktijklessen die we zo snel mogelijk na de theorie-avond willen starten.
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er vervolgens een moment worden geprikt waarop een stuurdiploma behaald kan worden.

Aanmelden:

Je kunt je vanaf heden inschrijven via info@rvhonte.nl. Ook zal er een lijst in de kantine worden opgehangen waar je je kan aanmelden. Graag horen we of je interesse hebt in de theorie-avond op 12 maart en/of de praktijklessen.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *