Materiaalcommissaris gezocht (vacature)

Collin heeft laten weten dat hij per direct stopt als materiaalcommissaris. We willen hem hartelijk danken voor al het goede werk dat hij heeft verricht voor Honte. En we hopen hem natuurlijk binnenkort weer op het vlot en vooraan in het wedstrijdveld te treffen. Met het vertrek is per direct een vacature ontstaan. We doen bij deze een oproep aan leden die geïnteresseerd zijn (ad interim) de taken van Collin als materiaalcommissaris over te nemen of desgewenst ook zitting te nemen in het bestuur. Flip blijft het C-materiaal doen; de vacature gaat dus vooral over het gladde materiaal. Collin heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor uitleg en overdracht van zijn taken. Je kan informeren via secretaris@rvhonte.nl of bij Bart Lelij 06-41756677

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *