Desinfectiebar

Voor onze gezondheid hebben wij de bar ingericht met desinfectiemiddelen. We vragen iedereen, na het roeien, alle contactpunten van de boot én het gebouw (deurknoppen etc.) waar je gebruik van hebt gemaakt, te reinigen. Op de bar staan daarvoor desinfectiemiddel en keukenrollen.

We houden de voorraad in de gaten. Stel je voor dat er toch iets (bijna) op is, meld het dan even bij iemand van het bestuur of via info@rvhonte.nl.

We gebruiken de bar het liefst waarvoor hij bedoeld is. Maar nu dat niet mag…. is hij toch nog ergens goed voor. Overigens ligt hier ook nog steeds, zoals we gewend zijn, het afschrijfboek.

Comments 2

    1. Hoi Marriëtte e.a,
      Klopt! Deze week alleen in 1-pers boten, zodra het fiat komt. Het wijzigt bijna per dagdeel. Maar binnenkort (wanneer is dat?) mogen we ook in meermansboten varen. Blijf alert, zou ik zeggen. Er kómt een tijd……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *