GEANNULEERD – Challenge

Laatste nieuws (21 augustus): De Challenge gaat NIET door op 29 augustus. Het idee bewaren we en voeren we op een later moment uit, zodra veiligheid gegarandeerd kan worden en iedereen zich comfortabel voelt bij een situatie met meer mensen.

We hebben jullie allemaal nodig voor een challenge “Alle boten de loods uit”! Op zaterdag 29 augustus willen we alle boten op het water krijgen voor het vlot, ook al is het maar voor een moment. Dat zal een lekker rommeltje worden… Van het resultaat maken we uiteraard een mooie foto (vanaf een drône of het dak).

Deze challenge is ter ere van Honte’s 60ste verjaardag. Om 13.00 uur beginnen we daarom met zelfgebakken taart van Honte-leden en koffie/thee. Daarna sjouwen we alle boten gezamenlijk naar buiten. We denken dat de foto om 14.00 uur genomen is. Dit is direct het tijdstip waarop we alle roeiers kunnen uitzwaaien die deelnemen aan de Hart van Walcheren-tocht.

Zorg dat je erbij bent! Aanmelden voor de challenge is niet nodig.

P.S. We zoeken nog een fotograaf met een drône (of iemand die het dak op durft) en taartenbakkers. In de kantine hangt een inschrijflijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *