Outdoor trainingen

UPDATE 18 OKTOBER 2020:

Op dit moment vinden we het niet verantwoord de buitentrainingen met een grote groep voort te zetten. Machiel en Collin zullen een trainingsschema maken zodat leden zelf in groepjes van max. 4 kunnen sporten (hardlopen, ergometeren, bootcamp). Maak er vooral gebruik van om fit te blijven tijdens deze periode. Hopelijk kunnen we het outdoor trainen op een later moment weer als club doen.

De reparatie van onze 3 ergometers heeft vertraging opgelopen. We verwachten onze droog-roei-vloot weer compleet te hebben op zaterdag 24 oktober, maar dan wel in topconditie, gesmeerd en gepoetst!

—————–

De donkere avonden komen er weer aan. Dat betekent dat we tijdens die uren niet kunnen roeien. Toch willen we fit blijven in de wintermaanden. Daarom verzorgen we ieder jaar wintertraining (indoortraining). Sporttraining die gericht is op meerdere spiergroepen die je zo zwaar/licht kan maken als je zelf wilt, zodat ieder Honte-lid kan deelnemen.

Dit jaar maken we geen gebruik van een externe locatie (vanwege corona), maar doen we de trainingen bij Honte zelf. Dat kan binnen in de loods/kantine, maar eventueel ook (in combinatie met) buiten.

De wekelijkse wintertraining kan er verschillend uitzien:

  • Ergometer training (volgens een bepaald schema / opdrachten)
  • Bootcamp op het vlot of in de buurt
  • Fitness oefeningen (met behulp van onze matjes, halters e.d. uit de fitnesskast in de kleine botenloods)
  • Hardloop training met start vanaf Honte
  • of een combinatie hiervan

Corona-maatregelen: Uiteraard blijven de RIVM-regels van kracht; blijf thuis met klachten, houd 1,5 m afstand, nies en hoest in de elleboog en ontsmet gebruikt materiaal. Indien de belangstelling voor de outdoortraining te groot blijkt (en de 1,5 m niet gegarandeerd kan worden), dan kunnen de trainers mensen naar huis sturen.

Trainers: Machiel Bos en/of Collin Bohncke
Data: iedere woensdag vanaf 7 of 14 oktober (houd de website in de gaten!) t/m 3 maart m.u.v. de schoolvakanties
Tijd: 18.30-19.30 uur
Locatie: in en om Honte (verzamelen op steiger)
Prijs: voor ieder Honte-lid gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *