Spaar bij Jumbo voor Honte

Jumbo houdt van 30 september t/m 17 november de actie ‘Sparen met Elkaar’. Hun credo daarbij is: ‘Elke school, vereniging of club kan wel een steuntje in de rug gebruiken!’ Ook Roeivereniging Honte mag meedoen met de actie.

Tijdens de actieperiode ontvang je als klant van Jumbo Middelburg (Sir. W. Churchilllaan, Dauwendaele én Magistraat) bij elke besteding van 10 euro een spaarpunt met een unieke code. Deze punten kan je toewijzen aan een deelnemende school, vereniging of club. Hoe meer punten, hoe meer besteed kan worden aan artikelen en materialen! Bij deze roepen wij dus alle leden van Honte op om voor ons te sparen, waarbij je deze oproep uiteraard door mag geven aan alle familieleden, vrienden en bekenden.

In totaal is 12.000 euro beschikbaar in Middelburg; het aantal punten per school/sportvereniging bepaalt hoe het totale bedrag wordt verdeeld. Er zijn 18 deelnemers. Honte hoopt op 500 euro die we vooral aan materialen voor de krachttrainingen (indoor en outdoor) willen besteden en wellicht een uitbreiding van de EHBO-koffer. Het eindbedrag wordt middels een waarde cheque begin 2021 uitgereikt; deze cheque kan besteed worden bij een webshop met specifieke producten.

Lees hier (jumbosparenmetelkaar.nl) meer over de actie of doneer jouw punten.
De tussenstand van de actie vind je hier.

We willen je alvast bedanken dat je meespaart!

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *