Bestel nu je Honte tenue!

12-10-2020 – Er is een nieuw roeitenue en een nieuwe leverancier voor onze roeikleding.

Zoals afgesproken in de Algemene Leden Vergadering is het ontwerp van onze roeikleding veranderd: op de rug is een fluorescerend accent aangebracht. Dit verbetert de zichtbaarheid op het water.

Het ontwerp met 3 golven is een knipoog naar het wapen van de Provincie Zeeland. De voorkant blijft zoals het was met ons vertrouwde logo.

Het nieuwe tenue is niet verplicht wanneer je recreatief of op het Kanaal door Walcheren vaart. Maar voor de KNRB is dit per 1 januari 2021 het officiële Honte tenue. Bij wedstrijden van de KNRB is dit nieuwe tenue dus wel verplicht.

Truesport is een leverancier die voor vele roeiverenigingen de kleding verzorgd. Behalve clubkleding kunnen hier ook andere roei-artikelen besteld worden. Truesport houdt onze club-kleding op voorraad en jullie kunnen zelf via een speciale Honte-pagina op de Truesport website kleding bestellen.

Om het jullie makkelijk te maken willen we de eerste bestelling gezamenlijk doen. Dat scheelt bovendien ook weer bezorgkosten! Jullie kunnen tot 15 oktober de bestelling via een bestellijst opgeven. Daarna bestel je via https://www.truesport.nl/verenigingen.html

Er is een postbakje op de bar geplaatst met blanco bestelformulieren. In het bakje daaronder kan je het ingevulde formulier deponeren. Je kan natuurlijk ook een ingevuld document opsturen naar secretaris@rvhonte.nl. Betaling is direct bij bestelling via een bankoverschrijving.

Klik verder:
Alle informatie over de nieuwe Honte kleding
Het bestelformulier om uit te printen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *