Onverwachtse hulp

02-11-2020 – De coronacrisis heeft, ook bij Honte, veel invloed. Zowel in de eerste als in de tweede golf moeten we met z’n allen een flinke stap terug doen. Vooral in roeiplezier. Het sociale gebeuren na het roeien ligt op zijn gat en tal van activiteiten zijn geannuleerd. En dat in ons jublieumjaar! In financiële zin werkt dit ook door. We missen vooral de inkomsten van de kantine en activiteiten. Bovendien zijn uitgaven aan het gebouw en de vloot op dit moment voorzichtig.

Afgelopen week kregen we echter hulp uit onverwachtse hoek. Van de Stichting Hendrick Avercamp hebben we 1500 euro ontvangen als steuntje in de rug tijdens COVID19.
Voor wie de Stichting Hendrick Avercamp niet kent; deze is ontstaan uit de Middelburgse IJsclub en opgericht in 1968. Door de verkoop van de grond in 2008 beschikt de stichting over vermogen die zij dit bijzondere jaar dus aanwendt voor het financieel ondersteunen van sportverenigingen op Walcheren.
Uiteraard zijn we heel blij met deze bijdrage en bedanken we hen dan ook hartelijk!

Roeiplezier is niet te compenseren met geld, maar we hopen met een dergelijke bijdrage 2020 financieel gezond af te sluiten. Voor volgend jaar zetten we erop in het sociale gebeuren nieuw leven in te blazen; hopelijk kunnen dan wel de jubileumactiviteiten en een extra mooie editie van de Abeelenrace plaatsvinden. Ook hopen we dan de geplande investeringen voor onze vloot en gebouwen voort te zetten.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *