(Sport)sokken

23-11-2020

Koop (sport)sokken en vecht mee tegen Alzheimer
(Sport)sokken nodig? Of misschien een goed kado voor sinterklaas of kerst? De Alzheimer Socks zien er mooi uit en je steunt bovendien een goed doel, namelijk onderzoek naar alzheimer. Een paar sokken bestaat uit twee verschillend ontworpen sokken, dit symboliseert de verwarring waar alzheimerpatiënten dagelijks mee te maken hebben. De KNRB steunt de verkoop van Alzheimer Socks (en dat is de reden dat Honte hieraan een item op de nieuwssite aan besteed).

Alzheimer de wereld uit, daar doen we het voor
Alzheimer is helaas een veel voorkomende ziekte en ongeveer 1 op de 5 mensen krijgt Alzheimer of een andere vorm van dementie. De jaarlijkse kosten voor de overheid zijn nu al 4 miljard euro, en nemen explosief toe. Naast de financiële impact is er natuurlijk ook de psychologische impact, op patiënt, familie en vrienden. Daarom is onderzoek naar Alzheimer cruciaal.

Alzheimer Socks 2020
Op 21 september was het Wereld Alzheimer Dag en hieromheen is een nieuwe sokkenlijn gelanceerd; wellicht heb je de sokken al gezien in de media of bij partners zoals Picnic, C&A, Hoogvliet en Jumbo. Er zijn dit jaar 2 type sokken, namelijk de gewone sokken voor €7,99 per paar en de sportsokken voor €9,99 per paar. Voor beide type geldt dat de volledige winst (meer dan 60%) naar onderzoek gaat.

Bestellen doe je hier: alzheimersocks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *