Ingestapt

5-6-2021 – Het eerste instapmoment is een feit! Vandaag, zaterdag 5 juni, mochten we eindelijk weer in meermansboten roeien. Het was druk en gezellig bij Honte. We spraken leden die de afgelopen maanden doorgeroeid hebben in skiffs, maar ook leden die maandenlang niet zijn geweest. We zagen blaren, we hoorden klachten over ‘te snel van start, toch verstandiger om even rustig op te bouwen’, maar we zagen vooral veel vrolijke leden. We zijn het roeien zeker niet verleerd. De slingers hingen buiten. De taartjes vonden gretig aftrek. Tussendoor behaalden Sjoerd en Jan hun S3-diploma. Joepie, Honte is weer open!

Op zondag 6 juni 13.00-15.00 en woensdag 9 juni 19.30-21.30 uur zijn er nog 2 instapmomenten met hulp bij tillen, instappen, e.d. en een ‘rondje van Honte’.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *