Bestuurswisseling

8-6-2021 – Gisteravond hadden we een primeur: de eerste ALV buiten op de steiger. Spontaan stelde Marijn Dieleman voor om de statuten te wijzigen: voortaan mag de ALV altijd in juni én buiten plaatsvinden. Want eigenlijk was het veel fijner dan binnen, afgezien van de enkele jongere die langsvoer met een knetterend motorbootje.
Nog een andere primeur: we hadden een videoverbinding met enkele Odin-leden die al aan hun zomervakantie zijn begonnen.

Lees verder onder de foto.

Tijdens de ALV vond een bestuurswisseling plaats. Bart Lelij heeft de bestuurshamer (jeweetwel, die hamer die hij jaar-na-jaar vergeet…) neergelegd na 5 jaar. Eigenlijk vond hij het ieder jaar leuker worden, maar nu maakt hij plaats voor Jan Louwerse. Dat zit wel snor, want als er iemand een Honte-hart heeft, dan is het Jan.
Bovendien wordt het bestuur – eindelijk – weer aangevuld met een Coördinator Activiteiten: Jeroen Verschelling. Dit belooft een vrolijke omslag te worden voor Honte na een (corona)jaar met vrijwel geen enkele activiteit.

Bart, nogmaals bedankt! Jan en Jeroen, veel succes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *