Toewijzen van boten

8-6-2021 – Vorig jaar is de Vuilbaard (4x+) toegevoegd aan onze vloot. Om deze boot zolang mogelijk in nieuwstaat te houden, is dit een toewijzingsboot geworden. Het bestuur gaf toestemming om in de Vuilbaard te varen als roeiers en stuur voldoende gekwalificeerd zijn en gericht trainen voor een bepaalde wedstrijd.

Gisteravond tijdens de ALV is gestemd over dit toewijzingsbeleid. De opties waren als volgt:
A. Toewijzingsboten blijven bestaan, waarbij dit wel in het Huishoudelijk Reglement opgenomen moet worden.
B. We wijzen (vooralsnog) geen toewijzingsboten aan bij Honte.

Met een nipte meerderheid van stemmen is besloten geen toewijzingsboten aan te wijzen bij Honte. Wel blijft de indeling van boten per roeikwalificatie gehandhaafd. De Vuilbaard is ingedeeld in S2; de meerderheid van het team dat roeit in deze boot moet over een S2-kwalificatie beschikken. Voor de stuur geldt dat deze beschikt over een stuurdiploma. Let op: dit is onze mooiste boot. Daarom vragen wij met klem deze boot alleen te gebruiken als je goed kan roeien en sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *