Troep

Van de (nieuwe) voorzitter

 

Beste Honte leden,

Sinds de ALV ben ik jullie voorzitter en ik heb er zin in. Ik heb veel felicitaties mogen ontvangen, soms met de opmerking; je deed al veel. Ja dat klopt en altijd met veel plezier. Bovendien is het zo dat ik veel aan Honte te danken heb. Ik heb een zorgbedrijf en ik kan zonder overdrijving stellen dat ik dat niet zou hebben gehad als ik niet was gaan roeien. Hoe en wat, daar kom ik graag later nog eens op terug. Want nu ga ik doen wat veel voorzitters voor mij al hebben gedaan en dat is mopperen over de troep die soms achter gelaten wordt.

Dit keer gaat het over de bar in de kantine. Gisteren heb ik daar anderhalve vuilniszak zooi weg gehaald. Waarschijnlijk allemaal met goede bedoelingen en/of per ongeluk daar achter gelaten. Maar doe dat a.u.b. niet meer. Het groeit helemaal dicht en is niet schoon te maken. En als je de EHBO koffer gebruikt dan graag op zijn plek terugzetten. Laten we zeggen dat we er na de Corona weer een beetje in moeten komen. Wel een minder vriendelijk woord aan de personen die lege pizzadozen hebben achtergelaten, kennelijk in de veronderstelling dat iemand anders er veel plezier aan zou beleven om ze naar het oud papier te brengen. Ze lagen op een doos (ja had ook al weg moeten zijn) met de stukken van de ALV. Maar dan nog laat je geen vieze dozen slingeren. Die ruim je zelf op.

Nou dat was mijn debuut.

Tot op het vlot,

Jan Louwerse
Voorzitter

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *