Abeelenrace gaat door!

De Abeelenrace gaat dit jaar door en vindt plaats op zaterdag 25 september.

Inschrijven voor de race doe je via de website van de KNRB met je lidnummer.  Dat geldt ook voor inschrijvingen van buitenlandse teams. Let op: de inschrijving sluit op 20 september. Ben je lid van Honte of Odin? Dan gaat je inschrijving – o.a. vanwege de botenindeling – via onze wedstrijdcommissaris Sander Verdonk (wedstrijden@rvhonte.nl).
Heb je vragen? Neem dan contact op met de Abeelencommissie via abeelenrace@rvhonte.nl.

Corona beleid

We volgen de Corona regels die landelijk gelden en de aanbevelingen van de KNRB. Dit heeft vooral gevolgen voor- en na de start. De 1,5m regel geldt dus, waardoor onze faciliteiten dit jaar beperkt zijn. Hieronder de regels die extra aandacht vragen:

  1. Geen toeschouwers op het terrein van Honte. Buiten het terrein van Honte is voldoende plaats om de wedstrijd te bekijken, met name op het jaagpad richting Vlissingen.
  2. Elk roeiteam krijgt voor de start koffie- en thee. Dit wordt per team/boot genuttigd. Er worden op dat moment ook broodjes verkocht.
  3. De kleedkamers en douches kunnen dit jaar niet worden gebruikt. Dus vooraf omkleden en thuis douchen. Of neem een frisse duik in het kanaal!
  4. Leg een paraplu in de auto: Mocht het regenen dan kan er niet in de gebouwen van de roeivereniging geschuild worden.
  5. Na afloop is er geen borrel dit jaar. Neem zelf dus wat mee of loop nog even de gezellige binnenstad van Middelburg in.
  6. De uitslagen zijn te zien ophttps://hoesnelwasik.nl/. De prijsuitreiking vindt zaterdagavond om 20:30 virtueel plaats via GOOGLEMEETS.
  7. Check svp daags voor de wedstrijd de Honte webpagina (https://www.rvhonte.nl/abeelenrace/) voor nadere berichtgeving/instructies.

Het is dit jaar dus anders dan andere jaren maar we verwachten dat we ondanks alle regeltjes toch een sportieve dag kunnen beleven. Dus tot ziens op de Abeelenrace!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *