Bouwplan

23-9-2021 – Er is een nieuw bouwplan geopperd voor lodges, onder meer naast onze roeivereniging. We citeren hieronder de PZC:

Slim idee of kansloos: drijvende lodges in de gracht van Middelburg

MIDDELBURG – Slapen in een drijvend huisje in de grachten van Middelburg. Leuk voor toeristen, vernieuwend voor de stad, vindt architect Taco Tuinhof, die de drijvende lodges ontwierp. Maar wethouder Johan Aalberts ziet er niks in. ,,Dit is niet één maar drie bruggen te ver.”

Comments 1

  1. Hou waterwegen vrij voor de scheepvaart en recreatie boten. Het komt over als een proefballon want de heer Ernest Loontjes begrijpt zelf ook wel dat dit geen haalbare kaart is. Hij zou al blij zijn met minder locaties. Mijn wens is dat wethouder J Aalberts voet bij stuk houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *