Storing roldeur

28-09-2021 – Maandag 27 september is door de deurenleverancier de storing verholpen aan de deuren. Hij heeft een relais en een printplaat vervangen. De leverancier onderzoekt deze componenten om de oorzaak te achterhalen. Wij, als Gebouwencommissie, hebben contact met de deurenleverancier voor verdere afhandeling.

Bij het uitvoeren van de reparatie heeft de leverancier ook een paar afstellingen gewijzigd. Bij zowel het sleutelcontact van de deur aan de kanaalzijde als de bedieningsknop van de deur aan stadszijde hoog, duurt het iets langer voordat de deur naar beneden gaat. Dus de knop of sleutel iets langer vasthouden, dan we eerst gewend waren.

Een en ander vraagt wat gewenning, derhalve de volgende afspraken:

  1. Houd de sleutel of bedieningsknop iets langer vast om de deur te laten zakken
  2. Mochten er toch storingen optreden, meld dit zo snel mogelijk bij de Gebouwencommissie. Zij nemen verdere actie.
  3. Mocht het niet mogelijk zijn om de deur met knop of sleutelcontact te bedienen, maak gebruik van de handbedieningshendel welke naast de deur hangt. We begrijpen dat dit vervelend is, maar zorgt er wel voor dat er geen verdere schade optreedt aan de deur, en we houden een en ander veilig in het gebruik
  4. Verwijder de handbedieningshandel na gebruik uit de electromotor, zodat er geen schade kan optreden bij evt. gebruik later door derden
  5. Onderstaand hulpmiddel o.i.d. absoluut niet gebruiken om de deur te bedienen!! Dit kan schade veroorzaken, of nog erger, letsel. Wij nemen geen verantwoording in deze bediening en schade zal worden verhaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *