Indoortraining

30-09-2021 – We hebben helaas één jaar overgeslagen (vanwege corona), maar zijn blij te kunnen melden dat de indoortrainingen weer van start gaan! Als de avonden te donker worden om te roeien, organiseren we deze op de woensdagavonden.

Indoortraining is sporttraining, specifiek gericht op roeiers, om fit te blijven in de donkere maanden tussen oktober en maart. Alle spiergroepen komen aan bod, iedere week andere oefeningen. Je doet mee op je eigen niveau; je kunt het zo licht/zwaar maken als je zelf wilt.

Voor ieder Honte-lid (en dus ook Odin) gratis toegankelijk. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Iedere woensdag van 18.30-19.30 uur
Vanaf 20 oktober a.s. t/m 30 maart 2022
Locatie: gymzaal Molenwater (naast de basisschool ABS), Molenwater 6 te Middelburg
Trainers: Machiel Bos en/of Collin Bohncke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *