Geslaagd voor B2/S2

15-11-2021 – En jawel, weer zes roeiers die een (extra) roeidiploma hebben behaald. Op zaterdag 13 november stond het roei examen in het teken van boordroeien, maar drie van de roeiers zijn ook direct afgeroeid voor S2. Hieronder staan de geslaagden. Van harte gefeliciteerd!
Waarschijnlijk zijn er de komende maanden geen geplande examens. Toch is afroeien op verzoek mogelijk. Wil jij afroeien? Bespreek dit met Bram Bliek (brambliek49@gmail.com) of Janita Melse (jgmelse@zeelandnet.nl).

Geslaagd voor B2 (K2 boord):
– David van Dael
– Karin Hartog-Kroeze
– Marlies van Hoeve
– Monique Kolkman
– Winnie Versol

Geslaagd voor S2:
– Marlies van Hoeve
– Monique Kolkman
– Winnie Versol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *