Lingebokaal

18-11-2021 – Afgelopen weekend, zaterdag 13 november, vond in Leerdam de wedstrijd om de Lingebokaal plaats en RV Honte nam met twee boten de achtervolging op zich.

In de mixed-2 gingen Collin Bohncke en Ricarda Lang van start om het bochtige, maar herfstachtig mooie parcours van 6 km zo snel mogelijk te roeien.

Na een korte pauze om de aankomst van Sinterklaas en de Pieten op een stoomboot uit Spanje toe te juichen, kwam de mannenvier bestaande uit Arjaan van den Bergh, Collin Bohncke, Jan Louwerse, Marco Welhuis en Sander Verdonk aan de start.

Beide boten finishten hun races overtuigend. Kortom, het was heerlijk om aan dit evenement te kunnen deelnemen en, aangespoord door de concurrentie, te racen in het beste roeiweer. Helaas waren onze tijden niet goed genoeg voor de Lingebokaal, maar het was een prachtige gelegenheid om zo veel andere roeiers te ontmoeten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *