€ 250 voor vlotrand

14-12-2021 – Wij zijn deze week verrast met een sponsorbedrag van €250. In de eerste plaats zijn we zeer blij dat aan RV Honte is gedacht, ten tweede kunnen wij dit bedrag goed gebruiken. Hartelijk dank, MKA groep!

Zorginstelling MKA groep stelt jaarlijks een maatschappelijk sponsorbedrag beschikbaar. Iemand die ons goedgezind is, heeft RV Honte voorgedragen en dit bedrag is inderdaad toegekend. Daarbij werd de wens uitgesproken dat het bedrag ten goede komt aan bijvoorbeeld het onderhoud of aanschaf van nieuwe spullen ten gunste van de vereniging. Wij hebben toegezegd dat dit zal gebeuren.
We denken het bedrag aan te wenden t.b.v. een nieuwe vlotrand. Dit jaar kregen meerdere van onze boten butsen en krassen aan de bakboordzijde; onze eigen vlotrand veroorzaakt (door oneffenheden) schade bij het aanleggen. Een nieuwe vlotrand is een onvoorziene post; toch menen we deze binnenkort te moeten monteren om verdere schade te voorkomen. Ook zullen we de krassen en butsen weer moeten oplappen. Het geld wordt dus goed besteed.

Meer weten van zorgverlener MKA groep? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *