Corona update

20-12-2021 – Naar aanleiding van de laatste persconferentie heeft de KNRB de coronaregels rondom roeien gecommuniceerd. Zoals jullie weten volgt RV Honte deze regels en vat deze voor onze vereniging als volgt samen:
1. Volwassenen vanaf 18 jaar mogen roeien in één- of tweepersoonsboten. Buiten sporten mag met maximaal 2 personen exclusief instructeur. De 1,5 meter afstand is niet verplicht als dit nodig is voor de sportbeoefening. Een stuurvrouw- of man beschouwen we als instructeur (niet sportend), maar deze wordt wel geadviseerd een mondkapje te dragen.
2. Jeugd tot 18 jaar mag, behalve in één- en tweepersoonsboten, ook in meermansboten roeien.
3. Loodsen zijn toegankelijk tussen 5.00 uur en 17.00 uur.
4. Gebruik van de binnen- en buitenruimtes moet zoveel mogelijk worden beperkt. Kleedkamers, douches en bar zijn gesloten, toilet is toegankelijk. Blijf niet onnodig op het vlot hangen, ga na het roeien gelijk weg. Meerdere kleine groepjes worden gezien als een groot georganiseerd verband en is niet toegestaan.
5. Op woensdagavond is er een online ergometer training voor bezitters van een ergometer, zie elders op onze roei app.
6. Verdere activiteiten vervallen tot nader bericht.
7. Leef de basisregels altijd na. Blijf thuis bij klachten!

Bovenstaand geldt in ieder geval tot en met 14 januari 2022. Kijk voor meer informatie op de website van de KNRB. Daar vind je ook het complete coronaprotocol voor het geval er dingen onduidelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *