Nieuwe skiffs

25-2-2022 – We hebben nieuwe skiffs, 3 maar liefst! Het lijken bekende (‘oude’) boten, omdat ervoor gekozen is om namen van boten te hergebruiken die uit onze vloot zijn verdwenen. Maar het gaat echt om 3 spiksplinternieuwe aanwinsten.

De boten zijn van Swift Racing. De Botkil en Elleboog zijn beiden geschikt voor 50-65 kg. De Faal is geschikt voor 70-83 kg. Het gaat niet om uitbreiding van onze vloot, maar om vervanging. Langzaamaan krikt onze Materiaalcommissie – met onderhoud én nieuwe aankopen – het niveau van onze vloot omhoog.

Met een S2-diploma kan je roeien in deze nieuwe skiffs. Ze zijn al toegevoegd aan ons digitale afschrijfsysteem.

Alle nieuwe (en tweedehands ‘nieuwe’) boten worden gedoopt bij onze Doopfeest op zondagmiddag 3 april. Zet maar alvast in je agenda, want het wordt gezellig met aansluitend gezamenlijk kijken naar de Boatrace op groot scherm.

Veel roeiplezier! Enne… wees er zuinig op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *