Lezing Leen

Jullie hebben de lezing van Leen van Duivendijk nog tegoed! Deze zal plaatsvinden op 11 maart in ons clubhuis om 19.30 uur. Een winteractiviteit van Honte. We komen weer gezellig bij elkaar na 2 jaar stilte.

Meld je nu aan: Ga naar de app Roeien.nl, dan kalender. Ga naar 11 maart en zet een vinkje. Of laat Leen rechtstreeks weten dat je erbij bent via: info@leenvanduivendijk.nl

De biografie ‘Vensters’ van Hontelid Leen van Duivendijk gaat o.a. over Honte, roeien, de geschiedenis van Middelburg en de 4 waterwegen op ons eiland. Ook over kunstprojecten die a.h.w. in de boot ontstaan zijn: ‘De geschiedenis van mijn horizon’ en ‘Gouden Gevels’. Kijk met andere ogen door mijn venster naar de sensatie van het roeien door ons Kanaal en onze mooie stad.

Meer informatie kun je hier lezen of op www.leenvanduivendijk.nl

Het boek is op die avond ter plaatse (alleen contant) of – nu al – in de Drukkerij te koop voor €22,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *