Coachcursus

Komende herfst wordt er in Zeeland weer een cursus Roei-instructeur 2 van de KNRB gegeven. Deze instructie volgen we samen met de Roeivereniging Zeeuws-Vlaanderen. Een roei-instructeur 2 (RI-2) is in staat is om roei-instructie te geven aan beginnende en licht gevorderde roeiers op basis van een vastgesteld lesplan. Het geven van een veilige, leerzame en gezellige roeiles, waarbij de roeitechniek en het uithoudingsvermogen worden verbeterd, staat centraal.

De cursus wordt gegeven door Tony Bosselaar van de KNRB. De cursus duurt vier dagen en bestaat uit zowel theorie als praktijkles. Deze data zijn 8 en 15 oktober en 5 en 12 november. Houd er rekening mee dat je alle dagen aanwezig moet zijn en dat we hele dagen les hebben. We zullen minimaal 2 dagen lessen hebben in Middelburg en de andere 2 dagen in Terneuzen. Daarnaast zul je wat opdrachten moeten doen.

Voorwaarden om deel te nemen aan de opleiding RI-2 zijn:
– minimale leeftijd van 16 jaar
– in een C1/gladde skiff kunnen roeien
– één jaar mede instructie hebben geven
– lid zijn van een roeivereniging aangesloten bij de KNRB
– in staat zijn ten tijde van de opleiding een PvB-beoordelaar (min. niveau 3) te hebben (gaan we nog regelen)
– ten tijde van de opleiding instructie geven (we geven in die tijd nog opleiding aan de tweede lichting Basis Roei Instructie dus daar kan je dan ervaring opdoen)

Honte betaalt voor de opleiding mits je na de opleiding nog 2 jaar lesgeeft. Wie graag mee wil doen kan contact opnemen met: Cindy Brouwer, voor maandag 27 juni. Het telefoonnummer van Cindy kan je vinden in de ledenlijst (zie onze app Roeien.nl > Meer > Mijn club > Ledenlijst).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *