300 leden

Begin oktober zijn maar liefst 42 nieuwe leden van MSRA Odin aan hun roeicarrière in Middelburg begonnen. Van harte welkom! Hiermee gaat Odin het komende studiejaar in met 67 leden. Het is goed te merken op het vlot dat het weer bruist bij Odin: veel gezelligheid en fanatiek trainen in de boot, met indoor of bootcamp.

Nog een mijlpaal. Door de instroom bij Odin telde onze roeivereniging opeens 300 leden!

Comments 1

  1. Hartstikke leuk. Een vereniging die (weer) bruist. Helaas moet ik – bijna 80 – vanwege mijn knieën stoppen met roeien. Maar ik neem na 23 jaar afscheid met een zeer voldaan gevoel. Met name aan de tochten die we roeiden – of het nu in de Weerribben of op de Saône of de Moezel was – bewaar ik geweldige herinneringen.
    Goede vaart. Jan Hendriksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *