KNRB Basislicentie

Beste leden,

Maandag 5 december ontvangen alle bij de KNRB geregistreerde leden eenmalig een email van de KNRB over de KNRB Basislicentie. Iedereen die bij de roeibond is geregistreerd ontvangt automatisch deze Basislicentie. Dat is hét toegangsbewijs tot het roeien en de basis om te zorgen voor een veilig sportklimaat en een schone sport.

In de email die je zult ontvangen staat jouw KNRB nummer, waarmee je een profiel kunt aanmaken op mijn.roeien.nl of in de roeien.nl app. Bewaar dit nummer goed, want hiermee kun je je onder andere inschrijven voor KNRB activiteiten en opleidingen of een W-licentie aanvragen indien je deze nog niet hebt.

De email dient tevens als bevestiging van de KNRB Basislicentie waar de licentievoorwaarden op van toepassing zijn. De licentievoorwaarden zijn te vinden op de website van de KNRB.

Verdere informatie en antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot de KNRB Basislicentie zijn te vinden op de website van de KNRB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *