Cursus omslaan-en-weer-terug-in-de-boot-klimmen

Je kan er maar beter op voorbereid zijn… Op zaterdag 29 augustus 11.00 uur is er weer een cursus omslaan-en-weer-terug-in-de-boot-klimmen. Uiteraard is het een praktijkcursus. We gaan oefenen totdat je het onder de knie hebt. Dat gebeurt voor het vlot van Honte.
Voor de Omslaancursus geldt een maximaal aantal deelnemers van 15 (vanwege corona). Wil je deelnemen? Stuur dan uiterlijk vrijdag 28 augustus een e-mail naar info@rvhonte.nl. Indien het maximum aantal deelnemers reeds is bereikt, ontvang je een e-mail terug dat de cursus vol zit.

Trainers: Collin Bohncke en Christiaan Bouwman
Kosten: gratis voor leden
Niet vergeten: droge kleren!

Let op: deze cursus komt in plaats van de Challenge “Alles uit de loods”. De Challenge wordt doorgeschoven naar een later moment waarop iedereen zich weer comfortabel en veilig voelt i.v.m. corona en gaat dus NIET door op 29 augustus a.s. 13.00 uur. De toertocht Hart van Walcheren gaat vooralsnog WEL door; het gaat om een roei-evenement op het water waarbij het aantal deelnemers naar verwachting gering blijft. Om deze reden kunnen we de toertocht wel coronaproof aanbieden.

The event is finished.

Date

29 aug 2020
Expired!

Time

11:00 - 13:00

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *