Nieuwjaarsborrel ONLINE

NIEUWJAARSBORREL
Zondag 3 januari 15.00 uur
LOCATIE: ONLINE VIA ZOOM

=============

Beste Honte leden,

Bij de afgelopen Abeelenrace dacht ik, en waarschijnlijk velen met mij, dat het eind van de corona beperkingen in zicht zou zijn. Misschien nog niet allemaal, maar lekker buitensporten – gewoon roeien dus – zou toch weer mogelijk zijn. Het bleek toch anders uit te pakken. En hier zitten we dan met net geen compleet verbod op roeien.

Voor de nieuwjaarsborrel zouden we jullie op Honte uitnodigen, maar dat is nu niet mogelijk. Daarvoor in de plaats is er een ONLINE nieuwjaarsborrel op 2 januari 15.00 uur via ZOOM. Instructies onderaan dit bericht. We zetten voor alle leden een flesje Prosecco op de Honte bar klaar. Je kan dit flesje ophalen vanaf donderdag 30 december.  Voor de niet-alcohol drinkers is er een flesje non-alcoholica. En voor de jeugdleden ligt er iets lekkers klaar. Denk bij het afhalen aan voldoende afstand en voorkom drukte bij Honte.

Maar ook via deze weg wens ik, namens het bestuur, iedereen een gelukkig nieuwjaar en goede gezondheid. De pandemie zal zeker een keer stoppen. We weten alleen niet wanneer,  maar dan gaan wij weer naar hartenlust het water op.

Jan Louwerse
Voorzitter RV Honte

=============

De instructies voor de ZOOM call zijn:

Topic: My Meeting
Time: Jan 2, 2022 03:00 PM Amsterdam

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/89564020410?pwd=Vll0SkwxV3JlSC9IbnBJUDJ1QmVtZz09

Meeting ID: 895 6402 0410
Passcode: 5A8u7p

============================
Meer informatie over ZOOM vindt je hier:

The event is finished.

Date

02 Jan 2022
Expired!

Time

15:00 - 16:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *