UITGESTELD Stuurcursus theorie-avond

***********************
UPDATE 11-11-2020: De stuurcursus is voorlopig uitgesteld. We wachten af tot de coronaregels versoepelen. Een extra voordeel daarvan is, dat we direct door kunnen naar de praktijk. Immers, de theorie van sturen is nuttig. Maar het beklijft pas als je het direct toe mag passen.
***********************

Sturen vinden wij belangrijk om goed in de vingers te hebben. Uiteraard voor de veiligheid van de roeiers én het materiaal, maar ook voor het roeiplezier. Als stuur kun je ervoor zorgen dat een training goed verloopt, maar ook iets extra’s doen door de juiste aanwijzingen te geven.

We zijn dan ook blij dat Marius van Alphen op donderdag 19 november weer een Stuurcursus (theorie) wil verzorgen. De cursus begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Honte. Er is plek voor maximaal 8 personen (vanwege de coronaregels): daarom graag vooraf aanmelden.

Zowel leden die hun stuurdiploma nog willen behalen als leden die hun stuurvaardigheid willen opfrissen (maar al wel een stuurdiploma hebben) zijn van harte welkom. Het doel van de cursus is kennis van het sturen te vergroten. Verschillende onderdelen komen aan bod, zoals commando’s, vaarregels, oefeningen en de omgang met het (stuur)materiaal.

Aanmelden:

Je kunt je vanaf heden inschrijven via info@rvhonte.nl.

En daarna?

  • Een vervolg op de theorie-avond is praktijkervaring. Graag horen we wie er interesse heeft in praktijklessen zodat we die zo snel mogelijk na de theorie-avond kunnen starten.
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er vervolgens een moment worden geprikt waarop een stuurdiploma behaald kan worden.

The event is finished.

Date

19 nov 2020
Expired!

Time

20:00 - 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *