Theorie-instructie sturen

UPDATE: vanwege de coronamaatregelen wordt de theorie-instructie sturen van 7 december verplaatst naar dinsdag 25 januari! Wil je je nog opgeven hiervoor? Mail Janita (jgmelse@zeelandnet.nl).

Op 23 november verzorgde Marius van Alphen een theorie-avond sturen. Op dinsdagavond 25 januari zal hij dat nogmaals doen. Roeicommando’s, veiligheid en regels binnen de scheepvaart komen aan bod. Deze cursus is in de eerste plaats interessant voor roeiers zonder stuurdiploma, maar je bent ook van harte welkom voor een ‘opfrisavond’.

Bij Honte vinden wij een stuurdiploma belangrijk. Roeien is een sociale sport. Je hebt elkaar nodig voor het in- en uitzetten van een boot alleen al en het is veiliger als je samen roeit. En hoe leuk is het, en hoe sociaal ook, als je dan om de beurt kunt sturen in plaats van elke keer eenzelfde persoon.

Na dit theoriegedeelte wordt er een praktijkgedeelte georganiseerd waaraan je ook kunt deelnemen. Wij hebben Corry van Dijk bereid gevonden een aantal stuurlessen op het water te geven.

Nog niet aangemeld (voor de theorie-avond en/of het praktijkgedeelte)? Graag doen bij Janita Melse, Coördinator Instructie, jgmelse@zeelandnet.nl

Voor de theorie-avond hanteren wij de coronaregels die op dat moment gelden. Wij volgen hierin de richtlijnen van de KNRB.

Theorie-instructie sturen ‘De eerste stap naar het stuurdiploma’ of als ‘Opfriscursus’
Instructeur: Marius van Alphen
Aanvang 19.30 uur
Kantine Honte

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

25 Jan 2022

Time

19:30 - 21:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *