Wedstrijd reMARKable te Breda

Aan alle wedstrijdroeiers,

We zijn heel blij dat we weer een leuke wedstrijd mogen organiseren op onze mooie Mark te Breda. Graag nodigen wij alle enthousiaste wedstrijdroeiers uit om de krachten te komen meten!

Al jaren organiseert roeivereniging Breda met veel plezier de Markregatta voor een grote groep enthousiaste wedstrijdroeiers. Vanwege coronamaatregelen is de Markregatta helaas al twee keer niet doorgegaan. Daarom heeft de vereniging besloten om éénmalig een alternatieve wedstrijd te organiseren. Behalve dat de wedstrijd nu in het najaar plaats vindt, is de opzet ook geheel anders. Het betreft een tijdrace over 5 kilometer, waarbij verspreid over de dag, steeds boten oproeien, keren achter de A16 brug en vervolgens onder de brug starten met een vliegende start. De uitslag wordt bepaald op basis van handicapfactoren, dus alle categorieën zijn welkom om deel te nemen.

De inschrijvingen vinden, zoals gebruikelijk, plaats via de KNRB website. Aanvullende informatie is te vinden via een link op de www.rvbreda.nl  Voor vragen kan contact worden opgenomen met de reMARKable wedstrijdcommissaris remarkable@markregatta.nl

De opzet is zoveel mogelijk corona proof. Iedere deelnemende ploeg krijgt een eigen oproei- en starttijd. Door verdeeld over de dag op te roeien en te starten, zijn er steeds een beperkt aantal mensen tegelijk op het verenigingsterrein, waardoor het makkelijker wordt afstand te houden. Het is dan ook de bedoeling dat de deelnemers na de wedstrijd het terrein ook weer vlot verlaten. Natuurlijk is er altijd wel tijd voor koffie, onze sociëteit is corona proof ingericht. Er is echter geen stuurliedenvergadering en geen gezamenlijke prijsuitreiking. De uitslag zal online worden gepubliceerd.

Daarnaast gaan we ervan uit dat je bij deelname volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of een negatieve sneltest, niet ouder dan 24 uur.

We hopen op een sterk en enthousiast deelnemersveld. Tot ziens op de Mark!

De Markregattacommissie, eenmalig omgedoopt tot reMARKable commissie 2021
Roeivereniging Breda

The event is finished.

Date

09 okt 2021
Expired!

Time

All Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *