RV Honte & KiKaRow

RV Honte Helpt KiKaRow!!

De teller staat op € 1.250,-

Help jij ons mee nog meer op te halen?

NL79INGB0006240257
t.n.v. Roeivereniging Honte
o.v.v. KikaRoW

Sponsoren

De volgende organisaties hebben al een bijdrage geleverd aan ons project. Bent u de volgende? Meldt u aan door het invullen en terugsturen van onze Sponsorbrief. Lees ook wat we voor u kunnen doen als tegenprestatie! Klik hier voor de sponsorbrief!

Programma 22 april 2019!

Op 22 april 2019 zal The Vin arriveren in Middelburg. RV Honte organiseert een groot en feestelijk onthaal met muziek, eten en drinken. Een armada aan roeiboten zal de boot opwachten in Veere en vervolgens de tocht naar Middelburg met The Vin maken. Jullie komen toch ook?

 • 14.00 – opening
  • U komt toch ook kopje koffie of thee drinken? Bolus erbij?
 • 14.30 – Start muziek met:
  • De Legendarische Jake Schmid Band
 • 15.00 – Lancering Hontebier:
  •   Voor de Buiken!!
 • 15.30 – Geplande aankomst The Vin!
 • 17.00 – Mosselmaaltijd

Wat is KiKaRow

2019 zal in de roeiwereld binnen Nederland in het teken staan van de strijd tegen  kinderkanker. Een zeewaardige roeiboot, een ‘Yole de Mer 35’ genaamd The Vin, zal in 14 weken een ronde door Nederland roeien met als doel: geld inzamelen voor KiKa, met name voor het project LATER (LAnge TERmijn effecten).

In de SKION (Stichting Kinderoncologie Nederland) LATER Studie worden de langetermijneffecten van de behandeling van kinderkanker onderzocht. Met die kennis kunnen nieuwe patientjes beter behandeld en langetermijneffecten verminderd of voorkomen worden. Voor dat onderzoek is € 500.000 nodig.

Het wordt dit voorjaar in heel Nederland een serieus project waaraan wij als roeivereniging Honte ook ons steentje willen bijdragen. Dit gaan we doen door de publiciteit te zoeken om zoveel mogelijk Zeeuwen in beweging te krijgen /te enthousiasmeren op het moment dat de boot hier arriveert en later die week als de boot weer vertrekt naar de volgende roeivereniging in het land.

Honte, de roeivereniging in Middelburg, is gastvrij en wil de ‘The Vin’ hartelijk ontvangen op 22 april 2019 en uitzwaaien op 27 april 2019. Daarbij willen wij graag meedoen met het inzamelen van geld voor dit goede doel. De vereniging houdt zelf allerlei acties onder de leden.


‘Voor de Buiken!!’

Een bier ontstaan in samenwerking met en gebrouwen door Baardaap Brewing, Brouwerij Stekelstruik en Projectbrouwerij de Twee Roosen, mede mogelijk gemaakt door Stadsbrouwerij Middelburg.'Voor de Buiken!!'  De ultieme dorstlesser voor na het roeien. De opbrengst van de verkoop gaat naar KiKaRow.

Het is geheel belangeloos gebrouwen voor het project KiKaRow Rondje NL. Met het drinken van dit bier haalt Roeivereniging Honte te Middelburg geld op voor dit prachte doel.

'Voor de Buiken!!' is een volle sterke Saison gemaakt als de ultieme dorstlesser voor na het roeien. Een volmoutig, droog bier, wat steviger in alcohol, goed voor na het harde werken op het water of de ergometer. Om van te genieten tijdens de laatste avondzon op het vlot. 'Voor de Buiken!!' schalt als een instructie over het water net voordat een team een roeiboot te water laat.

Het bier is vanaf 22 april te koop bij Roeivereniging Honte en bij Stadsbrouwerij Middelburg (Korte Geere 17, Middelburg)


Het verhaal van


Activiteiten voor Kika

 • Loterij tijdens Abeelenrace
 • Verkoop taart en gebak
 • Statiegeldactie bij Jumbo Middelburg

Roei jij mee voor KiKa? 

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!

Stel je voor. Je stapt in bij oceaanroeiboot The Vin voor een pittige etappe over – waarschijnlijk – ruig water. In totaal worden er 3 etappes op 3 verschillende dagen geroeid in de Zeeuwse wateren. Leuk? Meld je dan aan! Voor meer informatie kijk dan snel hier.