Penningmeester gezocht

[17-08-2018] Heb jij cijfermatig inzicht en wil je graag iets voor de vereniging doen, naast het roeien? Wij zijn op zoek naar een penningmeester vanaf 1 januari 2019! Wilma stopt op die datum met haar bestuurstaak, maar wil graag nog zorgen voor een goede overdracht. Je wordt dus goed ingewerkt.

De penningmeester is voor RV Honte een belangrijke, veelzijdige en dankbare functie. Iedere week houd je de betalingen in de gaten. Daarnaast heb je bij het opmaken van de jaarrekening, één keer per jaar, een piek in het werk. Op dat moment word je ondersteund door een accountant en door de kascommissie. ClubCollect verzorgt het innen van de contributie. Voor de reguliere administratie heeft Wilma ervoor gezorgd dat we op een nieuw boekhoudsysteem zijn overgestapt dat soepel draait.

Neem je contact met ons op? Ook als je misschien nog twijfelt? We zijn heel blij met jouw aanmelding!

Bart (06 57771413), Cisca, Collin en Sigrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *