11 Steden Roeimarathon 2019

Zijn wij in ons denken en doen verschillend, over één ding zullen we het ééns zijn. Ons hart gaat sneller kloppen wanneer het gaat om  onze nationale trots, de 11 steden. Maar door de erosie van het klimaat zal dit evenement tot mythe verworden en zullen de legendarische woorden van Henk Kroes, “it giet Oan!” een stille dood sterven. 

Moge deze tocht der tochten dan langzaam maar zeker uit onze herinnering verdwijnen, dat geldt zeker niet voor het zomerequivalent, de 11 steden Roeimarathon dat zich ieder jaar weer mag verheugen in een grote belangstelling en dat met andere tochten langs de steden in Friesland, zoals de wandeltocht, fietstocht oldtimertocht etc., gehouden wordt in het weekend na Hemelvaart. 

Het traject van ruim 200 km wordt met ploegen in een C2x+ geroeid. De ploegen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 12 personen.

Honte heeft al vele keren deelgenomen aan dit evenement en doet dit jaar mee met  een team van 9; vijf oude rotten, ook qua leeftijd, 3 rookies en één dame. Doel is om de tijd die vorig jaar door ons is neergezet, te verbeteren, maar nu dus met 3 man minder.

Voor de geïnteresseerden:
Start 31 mei om 20:00 uur in de Prinsentuin;
Finish: Uiterlijk  24 uur later op roeivereniging Wetterwille te Leeuwarden:
Streeftijd aankomst: !8:00 uur

Te volgen via Track @ Trace.
Verdere info:  https://elfstedenroeimarathon.nl/

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *