Schilderswerk!

Beste leden,

Onze accommodatie is hard toe aan een schildersbeurt. Volgende week maandag (19 augustus) is het zo ver [LET OP: eerder is per abuis 12 augustus gecommuniceerd, dat is – gelukkig met die regen – niet juist]. De Gebouwencommissie heeft schildersbedrijf de Koeijer uit Heinkenszand geselecteerd en alles met hen afgestemd.

Jullie kunnen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Let goed op de bordjes ‘NAT’!¬† De schilders pakken alle ¬†geschilderde houten onderdelen aan van het buitenwerk bij Honte. Behalve de poort en het kozijn met dubbele glasdeuren van de botenloods Oost, want die worden later dit jaar vervangen.

De planning is dat het werk in 1 week uitgevoerd is, mits het weer het toelaat. Als het goed gaat, zitten we er 24 augustus dus alweer netjes bij.

De schilders zullen werken van ca. 07.30 tot 16.30 uur en draaien de boel op slot als er geen leden op de vereniging zijn.

Vriendelijke groet,
het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *