Fitnesskast

Geen excuses meer… Vanaf heden kan je altijd sporten bij Honte! Als er te veel regen, wind of vorst is om te roeien en zelfs als de ergometers bezet zijn.
We hebben namelijk een fitnesskast met materialen ingericht. Er zijn (yoga)matjes, dumbbells, kettlebells en gewichtjes in verschillende gewichtsklassen.
De kast is altijd open en te vinden in de kleine botenloods (met het bordje ‘fitness’ erop). De materialen zijn voor alle leden, dus maak er gebruik van.

We zien nu dat er verschillende groepen een work-out gaan doen bij Honte (naast onze indoor op woensdagavond). Op maandagavond 19.30 uur is er een training met ergometers en gebruik van materialen uit de fitnesskast. Zin om te kijken of het iets voor jou is? Er is nog ruimte voor meer sportievelingen. Dus kom eens langs! En op maandag- en donderdagavond zijn de Odin-leden zeer fanatiek aan het trainen.

Heb jij ook zin om met een groepje te trainen? Yoga? Bootcamp? Wandelen met wat oefeningen? Ga je gang. Doe eventueel een oproep (via de website) om meer mensen te betrekken.

Hierbij een speciaal woord van dank voor de Odin-leden die de materialen in de fitnesskast hebben uitgekozen en besteld. Bedankt voor jullie uitzoekwerk!

Vriendelijke groet,
het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *