Nieuw snufje

Voor de data liefhebbers onder ons

Recent zijn alle ergometers ge-update naar de nieuwste firmware. ,,Wat heb ik hier aan?”, hoor ik jullie al denken.

Voor de echte fanatiekelingen heeft deze update mogelijk een leuke aanvulling. Je kan nu namelijk met je telefoon de ergometer aansturen en de data opslaan. Als je al gebruik maakt van je telefoon om effectiever te trainen op het water, dan is dit een goede aanvulling. Nu kan dit dus ook met de ergometer! Alle data handig in een applicatie.

Op een Android device is het reeds getest. Het enige dat hier voor nodig is, is een kabel van USB-B versie 2 (ergometer) naar USB-micro, C of Lightning (je telefoon) en een applicatie zoals Boatcoach of Ergdata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *