Roeiers tot 27 jaar

23-2-2021 – Aan het begin van de avond hebben demissionair minister-president Rutte en demissionair minister de Jonge een persconferentie gegeven, waarin zij hebben aangegeven dat buiten sporten op de sportaccommodatie voor jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar weer is toegestaan vanaf woensdag 3 maart. Sporten in competitieverband is nog niet toegestaan.

De KNRB heeft ons al laten weten dat dit specifiek voor de roeisport betekent dat het voor roeiers tot en met 26 jaar is toegestaan om in meerpersoonsboten te roeien vanaf woensdag 3 maart. De KNRB is verheugd, maar zich er tegelijkertijd van bewust dat er nog een grote groep is die nog niet kan roeien zoals ze graag zouden willen, dat de vereniging verder nog gesloten moet zijn en dat wedstrijden en competities nog niet kunnen: “Wij blijven ons inzetten voor een zo spoedig mogelijke heropening van de sport. Het vraagt veel van jullie geduld en aanpassingsvermogen. Toch willen we jullie oproepen je aan de maatregelen te houden, zodat we hopelijk over afzienbare tijd weer met elkaar op de vereniging kunnen staan of langs de kant bij een wedstrijd.”

We ontvangen binnen enkele dagen het aangepaste roeiprotocol dat jullie op deze website kunnen nalezen of direct op de website van de KNRB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *