Honte is meer dan roeien

10-3-2021 – Samen sporten, vriendschappen opbouwen, ervaringen delen, koffie drinken, kletsen, herinneringen maken, iets onverwachts… Het gaat niet alleen om roeien bij Honte!

Soms krijgen we berichten van oud-leden die terugdenken aan de tijd dat ze bij Honte actief waren. Laatst ook weer. Iemand die in 2010 uit Zeeland is vertrokken. Het gaat om Andries de Maaker. Hij nam eerst telefonisch contact op: “Ik heb een reuze tijd doorgebracht bij de vereniging. Het was een groep mensen, die op maandagmorgen het water opging. Met veel genoegen kijk ik hierop terug. Ik heb dierbare herinneringen aan de tijd bij Honte met hele leuke mensen. Is het mogelijk hen op te sporen? Hoe gaat het met ze?” Andries vond in zijn archieven zijn afscheidslied van Honte (zie hierboven) en noemde wat namen. Joke Sedee deed in die jaren de bootindeling.

Inmiddels is er een afspraak met hem: zodra het weer kan, komt hij op een maandagochtend naar Honte om zijn roeigroep te ontmoeten. In ieder geval koffie drinken en uitvoerig bijpraten, maar misschien roeit hij ook nog wel een stukje mee. Die hele maandagochtendclub verheugt zich op zo’n reünie. Leuk is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *