Gedicht weg door graffiti

22-03-2021 – We zijn er al honderden keren langs geroeid… Maar het gedicht op de bunker is niet meer. Ergens in de afgelopen dagen heeft iemand er graffiti overheen gespoten. Lees hieronder het bericht uit de PZC met een foto daarbij hoe het er nu uitziet. Benieuwd naar het volledige gedicht ‘Jaagpad’ van F. van Dixhoorn? Het is een flinke lap tekst! Alleen voor de echte liefhebber dus: klik hier.

Graffiti over gedicht van Dixhoorn gespoten. Jammer? Of was het tijd voor wat anders?

MIDDELBURG – Misschien schilderde hij het zelf ooit op het bunkertje langs het jaagpad tussen Middelburg en Veere. Het was in ieder geval wel een gedicht van F. van Dixhoorn. Maar te lezen is het niet meer: er is graffiti overheen gespoten. Jammer? ,,Ach, na zo veel jaar mag er ook best iets anders op toch?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *