Nieuw Odin bestuur

MSRA Odin heeft een nieuw bestuur voor het studiejaar 2021/2022. Ze stellen zich hieronder voor:

Marion Dubi – Treasurer

I am 18 years old and the treasurer of Odin. I’m from Switzerland and I speak both English and French. Next to rowing I enjoy many sports like volleyball, skiing and badminton. I aim to be of assistance to my community here in middelburg, so please do not hesitate to contact me!

 

 

Ann Agterberg – Ab Actis

Hi! Ik ben de ab actis van Odin. Ik ben geboren in Engeland en opgegroeid in België met een Nederlandse nationaliteit. Ik studeer Psychologie, neurowetenschappen en statistiek bij UCR. Vorig jaar zat ik ook in het Odin bestuur als commissaris van externe zaken.

 

 

 

Bjorn de Nooijer – Commissaris races

Ik ben 20 jaar oud en kom uit Hoorn/Vlissingen. Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Mijn interesses zijn: Roeien (!), taalkunde, neurologie, psychologie, koken, gamen, sportschool en gezellig doen!

 

 

 

Afra Jiya – Commissaris externe zaken

Hoi roeiers! Mijn naam is Afra en ik ben de Commissaris van Externe zaken. Ik kom uit Amsterdam en spreek Nederlands en Engels. Naast het roeien doe ik ook graag aan Atletiek.

 

 

 

Milan Gauthier – Commissioner of internal affairs

I was a competitive sprint kayaker until I turned 17. I traveled to competitions in Hungary and Poland, where I immediately bonded with the Dutch team. The friends I made at these competitions led me to pursue attending university in the Netherlands. I speak English and Spanish. I had to quit kayaking due to health reasons, and I started rowing for a less competitive sport. Since then I have enjoyed rowing because of both the sport and the community I have been able to be a part of. I also love running, downhill skiing, hiking, rallycross, rock climbing, and rollerskating. Thank you for welcoming me to your beautiful club!

 

Ella Brascamp – Praeses

Hello iedereen! Ik ben de voorzitter van M.S.R.A Odin. Roeien is mij eigenlijk met de paplepel ingegoten. Ik spreek Nederlands, Engels en een beetje Duits. Mijn interesses liggen naast roeien ook bij Schermen, wielrennen, piano spelen en reizen. Ik sta altijd open voor een gesprek dus twijfel niet om te benaderen!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *