Onrust total loss

26-8-2020 – De Onrust is tot ons verdriet permanent uit de vaart genomen. Over de lengte van ruim een meter is deze door en door gespleten. Het ziet er naar uit dat de skiff niet meer te repareren is. Op dit moment wordt uitgezocht hoe we dit verzekeringstechnisch oplossen. Voor wat betreft de vloot is er geen oplossing op korte termijn, alhoewel er wel een lichtpuntje is. Jaap Klootwijk van roeivereniging Dudok van Heel heeft ervoor gezorgd dat we een lichte skiff – en overigens ook nog een dubbel twee/twee zonder – uit Breda kunnen overnemen. Daarover later meer…

Comments 2

  1. Dat is jammer. Wellicht kan de oorzaak van de schade ook vermeld worden, zodat we er mogelijk allemaal wat van kunnen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *