Vacatures

23-10-2021 – Wij zijn op zoek naar een Commissaris Roeien en een Penningmeester. Wil je meedenken bij een leuk en gezellig clubje dat bestuurszaken behandelt en uitvoert, dan ben je uitgenodigd om mee te doen. Schroom niet en meld je aan!

Commissaris Roeien
We zoeken iemand die de cursussen (roeien en sturen) en examens organiseert. Daarnaast help je om het roeiniveau bij Honte te verbeteren. Onze huidige commissaris, Janita Melse, legt bij de volgende ALV (maart) haar bestuursfunctie neer. Vanaf dat moment zoeken wij opvolging. Janita blijft overigens wel Coördinator Instructie waarbij ze de onervaren roeiers plaatst en begeleidt bij de beginnerscursus (circa maart-oktober).
Meer info? Vraag het Janita: jgmelse@zeelandnet.nl

Penningmeester
Ook voor Karina Rentier zoeken wij vanaf de volgende ALV een opvolger. Als penningmeester regel je de betalingen bij Honte en heb je financieel overzicht. We hebben hiervoor een gebruiksvriendelijk boekhoudsysteem. Verder maak je één keer per jaar, samen met de accountant en kascommissie, een jaarrekening op. Je hoeft zeker geen financieel expert te zijn om penningmeester te worden; dit is juist een leuke functie om hiervan meer te leren.
Karina vertelt graag meer:  penningmeester@rvhonte.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *