Frisse start Odin

Na een lange vakantie van de Odin studenten beginnen ook zij weer met frisse moed aan het nieuwe jaar. Roeien is hier natuurlijk een belangrijk deel van. Zeker met de gemaakte goede voornemens om het jaar fit en gezond te beginnen.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, zullen de Odin leden woensdag 2 februari van 16:00 tot 20:00 te vinden zijn op de vereniging om daar hun beste 2K op de ergometer neer te zetten. Dit om later te kunnen kijken hoeveel de roeiprestaties verbeterd zullen zijn na een tijd trainen.

Gedurende deze vier uur zullen de ergometers bezet worden door de roeiers en zal er een af- en aanwas zijn van leden. De middag zal georganiseerd worden conform de dan geldende coronamaatregelen.

Namens het Odin bestuur aan alle andere Honte leden: Besten wensen nog, hé!


Namens het Honte bestuur: succes allemaal! (En dan zijn we straks ook benieuwd naar het vervolg…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *